Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΚΕ

    ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ (ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ...) ΜΕ ΧΡΗΣΗ Τ.Π.Ε. , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΕΠΕΚ , ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ.ΟΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ : ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ (Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ)

ΕΝΟΤΗΤΕΣ : ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ , Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΦΑΙΣΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(σελ.84-90).
ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ , ΣΕΙΣΜΟΙ , ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ : GOOGLE EARTH , WORD , POWER POINT , ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΤΩΝ WINDOWS , ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ(GOOGLE) , Εκπαιδευτικό λογισμικό του Υπουργείου Παιδείας ( Γεωγραφία Ε΄- ΣΤ΄)-Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟ «ΓΑΙΑ»…

& - ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ : ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΤΑΞΗ ‘Ε.
ΕΝΟΤΗΤΕΣ : Κεφάλαιο 4. Περικλής, πολίτης Αθηναίος , EΝΟΤΗΤΑ Γ
ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ : ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ -ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…
ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ : ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ, αναζήτηση Google , You Tube , Word , Power Point. Επίσης ,σύμφωνα με το χρόνο , μπορούμε να περιηγηθούμε και στο ‘’AncientAgora.kml’’: http://3d.athens-agora.gr/objects/AncientAgora.kml !!!

   `ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΑΝΑΣΤΟΧΑΣΜΟΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΝΕΩΝ "ΣΕΝΑΡΙΩΝ" ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ Τ.Π.Ε. , ΑΝ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΑΝΗΚΕ Η ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ "ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου